Dansave

Sikkerheden hos Dansave

Dell, Sonicwall, Thawte

Sikkerhed med backup

Backup er lavet med henblik på at genskabe data, hvis de originale data skulle gå tabt. Vi går meget op i sikkerheden da dette område indenfor backup er alfa omega og derfor er det et område Dansave konstant overvåger og udvikler på.

Server miljø

I samarbejde med Dell har vi fået etableret et server miljø som er utrolig sikkert og stabilt. Alle vores servere er installeret med et Raid 5 contoller. RAID5 er til at opnå datasikkerhed og øget hastighed. Bryder en disk ned, kan de andre harddiske, genskabe dataene og dermed fortsat fungere. Den indbyggede redundante strømførsyning og netkort er med til, at give en høj ydelse og sikkerhed til alle vores kunder. Driften af vores servere foregår inhouse, hvilket sikrer en høj stabilitet og fleksibilitet.

Krypteringsnøgle

En krypteringsnøgle er den helt unikke kode til dine backup filer som krypterer dine data for, at sikre dem inden de sendes ud på internettet. Du få mulighed for at oprette denne krypteringsnøgle når du opretter et nyt backupsæt i backup-programmet.

Når du skal gendanne dine data og du ikke har krypteringsnøglen, kan dataene ikke dekrypteres og dermed er dine data ulæselige. Det er vigtigt du opbevarer denne et sikkert sted, som du altid kan genfinde, da vi på ingen måder har adgang til at se individuelle krypteringsnøgler.

Data opbevaring

Vores servere er placeret på 2 forskellige lokationer, med redundant strøm og netværk. Med redundant mener vi, at der altid er en ekstra enhed klar til at tage over, hvis en anden enhed bryder ned. Dette giver en høj oppetid og hurtig reaktionstid. Opbevaringen af dine filer sker på begge geografisk adskilte lokationer og foregår bag en sikker firewall. Vores datacenter er ydermere tyveri, brand, og vandskade sikret og bliver overvåget 24 timer i døgnet af en vagt.

Gendannelse af filer

Hvis du ønsker at gendanne en mistet fil kan det gøres direkte fra dansave’s backup program.
En anden mulighed er, at logge ind i dit backup kontrolpanel her på siden og genskabe de mapper du ønsker. Du finder “log in” i toppen af hjemmesiden, men du kan også bruge linket her >>

Hvis du mister din computer...

og Dansaves program i 30 dage har forsøgt at tage backup, uden der har været forbindelse til pc’en, udløber din historik-periode. Dette skyldes at din backup er en kopi af den data du har på computeren. Derfor skal du kontakte dansave som kan låse dine filer indtil du har en ny computer at genskabe din data på.

Bliv kunde hos Dansave

Som privat kunde anbefaler vi Dansave Home.
Til erhvervskunder, eller advanceret privat kunder med udviddet behov anbefaler vi Dansave Pro.
Du kan også få 2 GB gratis backup, hvis du kun ønsker at sikre et mindre omfang af dine filer.

Dansave sikkerhed